Toimitusehdot

Osto- ja toimitusehdot
 
Toimitusaika on yleensä 1-4 työpäivää tilauksesta ja maksamisesta. Toimituskulut 0 € kaikille yli 200 € tilauksille! Postipakettien toimituskulut 10 € ja kirjelähetykset 4,90 €. Postiennakko lisäpalvelu 5,50 € (maksu postiin).
 
Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostitse tilausvahvistuksen. Säilytä tilausvahvistus siltä varalta, että sinun tarvitsee ottaa yhteyttä asiakaspalveluun.
 
Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin.
 
 
Maksutavat 
 
Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksutapana on maksuvaihtoehdot, jotka löydät sähköpostiin tulevasta tilausvahvistuksesta.
 
Palautusoikeus ja Takuu
 
Asiakkaalla on suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus, mikäli se ei vastaa asiakkaan tilauksessa esittämiä toiveita. Asiakas saa palauttaa tuotteen myös, mikäli tuote ei vastaa laadultaan hänen odotuksiaan. Palautettava tuote on oltava samassa kunnossa kuin lähtiessään. Asiakas vastaa palautuksesta aiheutuvista kuluista. Yksilöityjä tuotteita, joita ei voi myydä uudelleen, ei voi palauttaa. Tuotteiden mahdollinen pakkaus ei saa olla vaurioitunut tai muuten palautusoikeus raukeaa.

Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteet, ota yhteyttä ensin sähköpostilla sunled.eskeli@gmail.com tai vaihtoehtoisesti puhelimella 044-3687587.
 
Tuotteillamme on täysi toimivuustakuu. Lisäksi kaikilla tuotteillamme on 2 vuoden takuu, ellei tuotetiedoissa toisin mainita.
 
Tuotteet
 
Kaikki verkkokaupassa myytävänä olevat tuotteet ovat vähintään CE- ja ROHS hyväksyttäjä.

 

 
Muuta
 
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.
 
Verkkokaupan tuotteita myy ja maahantuo 
(Y-tunnus 2244543-0)